Behandlingar

BEHANDLINGAR


Strävar mot att bibehålla sundhet i kropp och psyke...


INFORMATION


De flesta hästar behöver specialbehandling någon gång i sitt liv. De förtjänar det definitivt! Jag strävar efter att hjälpa hästar, och deras människor, att hålla sig så sunda som möjligt. Det är viktigt att ägarna själva är sunda. Nicholar Evans sa "It's a lot like nuts and bolts - if the rider's nuts, the horse bolts!" vilket, fritt översatt, betyder ungefär att om ägaren är knäpp så sticker hästen. Vissa hästmänniskor lämnar en del att önska, men jag tänker att så länge där finns en önskan om kunskap och en vilja att hjälpa hästen så har hästen tur att ha den ägare eller ryttare den har. Mitt mål är att sprida kuskap för att hålla hästarna friska. Vilket, i slutändan, gör mig överflödig! (Sämsta affärsidén någonsin.)


Jag ser hästen som en helhet. Om en häst, till exempel, visar ryggsmärta kan det finnas otaliga orsaker, från tandproblem till hältor. Jag fixar inte tänder, men jag kan hjälpa till med att se om det är en trolig orsak för problemen ni upplever. Jag kan vara behjälplig med problematiska sadlar och träning utöver det physiologiska systemet.

Jag erbjuder magnet- och laserbehandling, samt EMT utöver hands-on behandlingar.


I regel går ett besök till på detta vis. Jag kommer in, hälsar på hästen och människan. Ägaren ger mig lite detaljer (jag frågar det jag behöver veta) och jag börjar se över hästen. Jag tittar på symmetri, mobilitet och smidighet. Där det saknas något av dessa behandlar jag med massage, aktiv eller passiv mobilisering, stretching samt osteopati och akupunktur.

Jag visar personen mina fynd samt ger råd om skötsel och övningar som hjäper hästen.


Behandlingar kostar 1200kr inkl. moms. Resekostnader kan tillkomma, så även rabatter.


Vill du göra mig lycklig? Tryck på länken nedan och gör vad du kan från checklistan innan besöket.

https://docs.google.com/document/d/1oDfeu8deUqS7Hf28i08czuOPSGBI2wBJBV7LdxgE3sI/edit?usp=sharing